Ansiktsbehandlingar

 

NYHET 2018 - ACCURETT PEN

Ta bort ålderfläckar etc. snabbt, riskfritt och nästan helt smärtfritt.

Introduktionspris 295 kr per behandlingsfläck ordinarie 595 kr

Accurett pen är en frysbehandling som avlägsnar olika godartade hudförändringar så som pigmenteringar, åldersfläckar, hudvårtor, fibrom, skintags och seborroiska keratoser etc. 

Accurett pen avger en fin stråle med koldioxid under högt tryck, vilket får tekniken att utföras under millimeterprecision. Det bryter ned vävnaden genom att frysa ner den intercellulära vätskan och bildar kristaller som får membranet att brista för att därigenom förstöra cellen. Detta betyder att det inte finns någon risk för att skada frisk vävnad omkring behandlingsområdet.

Behandlingen tar mellan 4 och 10 sekunder. Det kommer vara en smärta som liknar ett litet nålstick på huden när koldioxiden når botten av området. Det kan finnas en liten kvarvarande stickande känsla i några minuter efter att behandlingen är klar. rodnad kan uppstå och dröja sig kvar upp till ett dygn.

Sidoffekter?

Området som är behandlas har frysts av kryoterapi, och detta dödar de lokaliserade cellerna i området vilket får dem att skrumpna och dö. Det behandlade området kan bli mörkare, men kommer tillbaka till normal pigmenterad hud på cirka 3–6 veckor.  Det är viktigt att låta det behandlade området vila så mycket som möjligt från yttre påverkan, då minimeras risken för infektioner eller irritationer.

Hur lång tid tar en behandling?

Längden på behandlingstiden beror på ytan och tjockleken på den vävnad som skall behandlas. Din hudterapeut kommer innan behandlingen att bedöma detta efter att ha uppskattat områdets djup och behandlingen tar mellan 2 till 5 sekunder.

Är det smärtsam?

Det kommer att vara en smärta som liknar ett nålstick på huden när koldioxiden når botten av området. Det kan även finnas en liten kvarvarande stickande känsla i några minuter efter att behandlingen är klar.

När behandlar man inte med Accurett Fryspenna?

Vid graviditet, amning, keloider, sår, blåmärken, elakartade hudförändringar

1 st 595 kr (introduktions erbjudande 295 kr)
2 st 950 kr
3 st 1250 kr
3 st + fler 1250 kr + 250 kr per fläck

Boka tid för behandling

Registrera dig på länken nedan för snabbare bokningar och få bekräftat via din e-post. Vi påminner dig dagen innan om din behandling via SMS.


Boka tid för din behandling!     Boka