Utan kirurgi

Jett Plasma

Hängande ögonlock, hudflikar, rynkor under ögon, samt slappa ärr och rynkor med överflödig hud.

Jett Plasma

Microneedling pennan orsakar mindre trauma i huden än en traditionell roller, vilket innebär mindre smärta och obehag.

Vad är Jett Plasma?

Jett Plasma
är en plasmaljusbehandling som krymper överflödig och lös hud (resultat är inte synbart på hud som ej är slapp eller lös) för att lyfta och strama upp huden. Denna revolutionerande metod kan uppnå resultat som är jämförbara med resultaten från kosmetisk kirurgi.

Plasmaenergi 
Med hjälp av Jett Plasma fokuseras en stråle av plasmaenergi för att förbättra de ytliga skikten av huden utan att skada de underliggande/intilliggande vävnaderna. Den är baserad på överföring av kontrollerad mängd energi genom jonisering av atmosfärisk luft. Denna process utlöser en omedelbar sammandragning och åtdragning av hudfibrer för att skapa ett lyft och föryngrande effekt. En behandling är vanligtvis tillräcklig för att uppnå önskade resultat. Resultaten förväntas vara som mest synbart i minst 9 månader, men anses samitidigt permanenta. Det går sedan tillbaka av sig självt med det naturliga åldrandet.

Vad kan jag behandla med Jett Plasma?

Efter behandlingen
Man kan vara svullen på och omkring den behandlade området.
Ansamlingar av gulaktiga/bruna fläckar upp till 0,2 mm i diameter visas och förblir synliga upp till 5 dagar. Alla biverkningar brukar försvinna inom 7 till 10 dagar. Vissa kan dock ha en rosa rodnad i det behandlade området i upp till 2 månader efter avslutad behandling, beroende på känslighet i huden.

Behandlingsområden med Jett Plasma:
  • Hängande ögonlock
  • Hudflikar
  • Rynkor under ögon
  • Samt slappa ärr och rynkor med överflödig hud
Bedövning ges och eftervårdsinstruktioner samt produkter du får med dig hem.
megawhite